Lapas

14.04.11

Uzmanības vērts - Latvijā ražots barošanas krēsliņš

Man ir liels prieks, ka Latvijā tiek radītas skaistas un galvenais praktiskas lietas bērniem. Manu uzmanību piesaistīja Aksel - auduma barošanas krēsliņš. Ideja, manuprāt, ir tik tiešām lieliska - krēsliņš, kuru salocītā veidā var ielikt somā.
Aksel barošanas krēsliņa lieliskums slēpjas tajā, ka tas ir ļoti kompakts, lieliski piemērots ceļošanai, krēsliņam ir ļoti jauks dizains, un to pat var mazgāt veļas mašīnā. Krēsliņš ir piemērots bērniem no 8 mēnešu vecuma līdz aptuveni 2,5 gadiem.
Vecāki, kuriem patīk aktīvs dzīvesveids, noteikti novērtēs šo produktu, jo pateicoties Aksel barošanas krēsliņam, pabarot mazuli ārpus mājas ir ļoti vienkārši.

Iepazīties ar detalizētāku krēsliņa aprakstu var šeit - aksel.lv 






Tie, kuri vēlās tuvāk iepazīties un izpētīt šo jauno krēsliņu 13 -15. maijā var doties  uz izstādi "Bērnu pasaule 2011", kura norisināsies Ķīpsalā.

Vairāk informācijas par krēsliņu, gan arī par citiem Aksel produktiem varat atrast www.aksel.lv

3 komentāri:

  1. Ideja gan līdzīga The Tie Chair ( http://www.tiechair.blogspot.com/), bet malači mūsējie. Latviešu variantā izskatās, ka tas krēsls ir vieglāk piemērojams dažādām krēslu atzveltņu formām.

    AtbildētDzēst
  2. Lai vai kā, šis krēsliņš man patīk labāk! Mūsdienās izdomāt kaut ko absolūti oriģinālu un nebijušu ir gandrīz neiespējami! Lai arī internets sniedz lieliskas iespējas, apzināt visu tomēr nav iespējams :)

    AtbildētDzēst