Lapas

24.11.10

Jauks papildinājums mazuļa garderobei - www.forbaby.lv


 Labākajai draudzenei piedzimis mazulis? Jāiet uz raudzībām? Esi onkulis vai tante, krustmāte vai krusttēvs? Nezini ko uzdāvināt mazajam svētkos? www.forbaby.lv ir lieliska iespēja atrast vislabāko dāvanu!


 Jauks papildinājums mazuļa garderobei – apģērbi ar interesantiem uzrakstiem latviešu valodā


Septembrī darbību uzsāka interneta veikals www.forbaby.lv , kas piedāvā iegādāties mīļas dāvaniņas mazuļiem - ar interesantiem uzrakstiem latviešu valodā apdrukātus zīdaiņu apģērbus. Preču klāsts ietver jau gatavus oriģināli apdrukātus zīdaiņu bodijus, rāpulīšus un T-krekliņus. Apģērbi ir 100% kokvilnas. Preces piemērotas bērniem vecumā līdz 1 gadam. Ir iespējams arī individuāli pēc klienta pieprasījuma izgatavot uzrakstus, piemēram, ar mazuļa vārdiņu (individuāli izgatavotos bodijus iespējams aplūkot www.forbaby.lv sadaļā „Galerija”).

Kā apdrukas tehnika attēlu un tekstu pārnešanai uz apģērba tiek izmantota termodruka. 

Cenas ir robežās no Ls 4,49 par T-krekliņiem līdz Ls 5,49 par bodijiem un rāpulīšiem. Iegādājoties produktus interneta veikalā www.forbaby.lv , piegāde ir bezmaksas. Kā piegādes veids tiek piedāvāta produktu nosūtīšana pa pastu (jārēķinās gan ar to, ka pasts piegādi veic 3 dienu laikā), atsevišķi vienojoties iespējams produktus saņemt arī Rīgas centrā vai Mežciemā.  

Te būs daži www.forbaby.lv mazuļi :









 Paldies Lindai un Zandai par tik jaukām un mīļām dāvaniņām mazuļiem!!!

Ar nepacietību gaidam Ziemassvētku kolekciju...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru